Nieuws

HFC kruipt door het oog van de naald

Zondag 17 november

Na afloop van de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys beaamde Gertjan Tamerus dat de 2-1 overwinning een gestolen overwinning was. Niet dat er sprake was van malversaties of iets dergelijks, maar in de voetballerij gaat een cruciale fout van de scheidsrechter door voor diefstal. In de 89e minuut kreeg ons keurkorps een penalty, dat bij nader bestuderen van de TV beelden geen strafschop was. Sint Nicolaas was net weer in het land. Zijn eerste cadeautje was voor HFC. Zuur voor Rijnsburgse Boys dat een prima wedstrijd speelde en met regelmaat gevaarlijker was dan HFC. Wie zaterdagavond naar het Nederlands elftal heeft gekeken zal, terugdenkend aan de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys beamen dat een duel in de tweede divisie veel leuker en spannender is dan een rondspelend team van Koeman.

 

 

Lees meer

G1 wint bizar duel in Wijdewormer

Zondag 17 november

Op het Sportpark Kalverhoek in Wijdewormer bevinden zich naast het trainingscomplex van AZ de velden van de Zaanse Christelijke Football Club ZCFC. ZCFC is in onze poule de vereniging met de meest bizarre uitslagen. ZCFC heeft bijna net zo veel doelpunten (32) in deze competitie  gescoord als onze jongens (29), alleen heeft ZCFC niet minder dan 67 tegendoelpunten (bijna 10 per wedstrijd)  tegen HFC slechts 21. Er gebeurt altijd iets onverwachts in de wedstrijden tegen ZCFC! Met uitzondering van Paul Timmer die ontbrak vanwege een gebroken arm (beterschap, Paul!) betrad voor HFC de volgende groep mannen het veld: Kevin Westerkamp,  Björn Wit, Hidde Zonneveld, Olivier Slangen, Danny Jongert, Bas van Manen, Steven Steijaert, Jesse Sluijter, Timo la Fleur, Jac Linnemann, Rocco Bakker en Bradley Heijmel.

Lees meer
Toon al het nieuws

HFC Jeugd

“Kom op, boys!”

Zondag 17 november
Penalty gaat net over!

In een koude - maar gelukkig windstille - polder kwamen de jongens van O11-5 uit tegen Uno JO11-2

Lees meer

Leren, leren en minder naar de ranglijst kijken

Zaterdag 16 november

Met tien punten uit de laatste vier competitiewedstrijden kan worden gesteld, dat de JO15-1 (zat) van de Koninklijke HFC met een serieuze opmars bezig was. De onderlinge verschillen met de tegenstander van vandaag, Quick uit Den Haag, waren twee punten in ons voordeel. Een opponent van gelijkwaardige sterkte dus. Eens kijken hoe onze mannen zich hier tegen konden presenteren.

 

Lees meer
Toon meer HFC Jeugd

Clubagenda

Donderdag 21 november
Vrijdag 22 november
17:30

Sponsorborrel met Xenia Kasper

Vrijdag 29 november

Sinterklaas

Vrijdag 13 december
Woensdag 18 december
17:30 – 20:00

Spanjaardslaan Wintercup

Toon volledige agenda

Webshop

Mededelingen

Sponsor Voucher van de Maand: Van Velthoven Juweliers

vanvelthovenlogo_2.jpg
10% korting op het gehele assortiment voor leden van HFC.

In onze winkel presenteren wij u verschillende sieraadmerken en horlogemerken in verschillende prijsklasse. Daarnaast hebben we ook een atelier waar onze goudsmid sieraden repareert en nieuwe sieraden vervaardigd.

Kom naar onze winkel op de Binnenweg 11 en maak gebruik van je  Kon. HFC sponsor voucher.

Klik hier voor je Sponsor Voucher.

Sponsor Vouchers. Unieke aanbiedingen en voordelen voor leden!

De Koninklijke HFC staat altijd open voor vernieuwing. Zoals je weet heeft ons dit zowel op als naast de velden veel goeds gebracht. Ook als sponsorcommissie zijn wij op zoek gegaan naar een win-win propositie voor zowel onze leden als voor onze sponsors.  Daarom komen wij nu met een uniek product: Sponsor Vouchers. De vouchers zijn verrassende, voordelige, leuke en exclusieve aanbiedingen.

Lees meer
Toon alle mededelingen

Van de voorzitter

Mooi moment

Ik doe het ook. Op een mooi moment met je telefoon een foto of filmpje maken. Leuk om al die beelden later nog eens terug te zien. Maar of ze de tand des tijds doorstaan? Op enig moment is het bestand niet meer leesbaar of is de cloud waarin ze zijn opgeslagen in de mist opgegaan.
De beelden uit onze jubileumboeken hebben een betere kans. De negen die wij er als vereniging maakten liggen hier naast me, van 1919 tot 2004. Prachtig om te zien hoe we al voetballend veel plezier hebben gemaakt en naar elkaar hebben omgezien.

Over een week wordt het tiende jubileumboek gepresenteerd. Het is het slotvuurwerk van ons jubileum. Een moment om naar uit te zien. Door het boek te bladeren, te ruiken, 140 jaar historie op te snuiven met de nadruk op de laatste 15 jaar. Er is hard aan gewerkt en het resultaat mag er meer dan zijn. U bent van harte welkom bij de feestelijke uitreiking in ons clubhuis op 21 november a.s. om 20.00 uur. Telefoon mee.

Dirk Jan Rutgers
Voorzitter Koninklijke HFC

Toon alle HFC'ers aan het woord

Aanmelden

Twitter @KoninklijkeHFC