Nieuws

We trainen alweer

Zaterdag 2 juli

Ja, het is pas 2 juli, het gros van ons HFC'ers mag nog op vakantie. De zomervakantie moet nog aanvangen. Maar na de laatste wedstrijd van het vorige seizoen, op 4 juni, ligt de focus van onze hoogste selectieteams alweer op het nieuwe seizoen.

Lees meer

Voorbereiding Zondag 1

Zondag 3 juli
Voordat de competitie start op 20 augustus spelen we de volgende oefenwedstrijden.
 
Programma A-selectie voorbereiding :
 
11 juli 19.30 Kon. HFC - Jong Ajax
16 juli 14.30 Kon. HFC - Jong AZ
23 juli 14.30 DVS’33 - Kon. HFC
30 juli Visserijtoernooi bij Telstar
13.00 Katwijk-Kon.HFC
14.45 Kon.HFC-Telstar
16.45 Telstar-Katwijk 
2 augustus 20.00 Kon.HFC - Ter Leede
3 augustus 20.00 Lisse - Kon. HFC
6 augustus 14.30 ARC - Kon. HFC
7 augustus 14.00 Hercules - Kon. HFC
14 augustus 14.00 ADO’20 - Kon.HFC
16 augustus 19.00 Kon.HFC - Jong NEC
20 augustus start competitie thuiswedstrijd tegen Spakenburg 
 
Matthijs Möllmann

 

Toon al het nieuws

HFC Jeugd

Teamindelingen jeugd seizoen 2022 - 2023

Donderdag 23 juni

De voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2022-2023 voor de breedte jeugd zijn bekend. In de onderbouw spelen de jongens en de meisjes gemengd. Waarbij we toch nog enkele specifieke meidenteams hebben. Dit naar vrije keus van de meisjes.

De indelingen zijn met zorg samengesteld. Onze richtlijnen hierin zijn dat wij aan zoveel mogelijk wensen tegemoet willen komen om elk kind op zijn eigen niveau en in een vertrouwde omgeving te laten voetballen. Plezier en ontspanning staan hierbij bij de breedtesport voorop. 

De selectie indelingen voor de JO8 t/m JO18 zijn al via de selectie coördinatoren bekend gemaakt.

Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen, dat we een speler vergeten zijn in te delen. Mist iemand zijn naam en is hij ook niet voor de selecties opgeroepen meld je dan via email bij de sectie coördinatoren voor de breedte. 

Ook voor overige vragen en opmerkingen omtrent de indelingen in deze categorieën kunt u daar terecht.

De voorlopige indelingen:

klik hier voor de meisjesteams
klik hier voor de O8
klik hier voor de O9
klik hier voor de O10
klik hier voor de O11
klik hier voor de O12
klik hier voor de O13
klik hier voor de O14
klik hier voor de O15
klik hier voor de O16
klik hier voor de O17
klik hier voor de O18
klik hier voor de O23

met sportieve groet
De Jeugdcommissie

Voetjebal

Zondag 3 juli

Vanaf 25 juni t/m 30 juli zijn kinderen van 2 tot en met 5 jaar welkom voor Voetjebal. Voetjebal is het voetballende speelconcept voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar dat al ruim 15 jaar in Nederland actief is. Alle jongens en meisjes van 2 tot en met 5 jaar zijn daar van harte welkom om mee te doen, samen met hun papa of mama! De zes lessen van 45 minuten staan vooral in het teken van plezier tussen ouders en kind. De lessen zijn zo ontworpen dat niet alleen de motorische ontwikkeling wordt gestimuleerd, maar ook de cognitieve ontwikkeling: tellen, lichaamsdelen benoemen en kleuren herkennen. De lessen worden gegeven door trainers met een ALO/CIOS/PABO-achtergrond die dus goed om kunnen gaan met deze leeftijdscategorie.

Meer informatie vind je hier.

Lees meer
Toon meer HFC Jeugd

Vrijwilligers gezocht

Sponsorvouchers

vouchers_1.jpg

Clubagenda

Vrijdag 8 juli

7x7 5e ronde

Zaterdag 9 juli

Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 27 augustus

Vomar Kick Off toernooi

Zondag 28 augustus

Vomar Kick Off toernooi

Zondag 4 september

RSM mini en kabouter toernooi

Toon volledige agenda

Mededelingen

Sponsorvoucher van de maand

BATAVIA STAD
Klik hier voor een sponsorvoucher en ontvang een VIP Day Pass en krijg 10% extra korting op de outlet prijzen bij de deelnemende merken. Ontvang hier ook de Coffee & Treat voucher waarmee je zelf een gratis drankje met iets lekkers kunt ophalen bij een van onze horecagelegenheden. Je kunt jouw sponsorvoucher claimen in het Information Centre in Batavia Stad Fashion Outlet te Lelystad (Bataviaplein 60)

Bij Batavia Stad Fashion Outlet shop je zeven dagen per week met kortingen tot wel 70%. Kom langs bij grote internationale merken als Hugo Boss, Michael Kors en Tommy Hilfiger en ontdek bekende Nederlandse ontwerpers en merken zoals bijvoorbeeld Mart Visser, NIKKIE, Fabienne Chapot, Scotch & Soda en Suit Supply. Ook de grote sportmerken (o.a. nike, adidas, puma, asics en New Balance) hebben mooie aanbiedingen voor je.

pathe_1.jpg
PATHE REGULIERE VOUCHER – 1 PERSOON 
Klik hier voor een filmvoucher van €12,50 voor €10,50. Met deze filmvoucher krijg je de mogelijkheid om te genieten van één reguliere filmvoorstelling naar keuze! Niet alleen  doordeweeks, niet alleen in het weekeind, maar ook op een dag naar eigen keuze! Een gedeelte van de opbrengst gaat naar HFC!

Lees meer
Toon alle mededelingen

Van de voorzitter

One more time: it’s Super Saturday!

Al maanden gonst de datum van zaterdag 28 mei door de club. Een datum waarop als slot van dit bijzondere seizoen veel samenkomt waar we trots op zijn. Om te beginnen het Slottoernooi van het G-voetbal. Na een gedwongen afwezigheid van twee jaar (!) zijn we blij dat we maar liefst 24 teams van 17 verschillende verenigingen vanaf 9.00 uur mogen verwelkomen. Hans van der Straaten en zijn team zijn er al maanden druk mee. Het intense plezier van spelers en ouders en de geweldige organisatie met wel 40 HFC-vrijwilligers staat mij uit vorige edities nog helder voor de geest. Dat het een prachtige ochtend mag worden.

Vorig weekend was het laatste volle weekend met jeugdvoetbal. Er waren heerlijke wedstrijden bij. Op de zondag slaagde JO17-1 er in een hartstochtelijke wedstrijd in om thuis met 3-1 te winnen tegen DSS JO17 1. Het was genoeg voor het kampioenschap dat ruim, samen met coach en oud Eerste elftal speler Patrick Tenthof, werd gevierd. Zaterdag proberen JO-16 1 (om 14.00 uur) en MO17-2 (om 14.30 uur) eenzelfde prijs in de wacht te slepen tegen respectievelijk Bloemendaal O16 1 en Atletico Club Amsterdam MO17-1. Succes jongens en meiden!

Lees meer
Toon alle HFC'ers aan het woord