Nieuws

Zuur

Zondag 3 december
Marie José Ribeira Duarte, Barbara Rutgers, Richard Jochemus, Han Möhlman en onze onvolprezen Dirk Jan bij aankomst in Hardenberg

De ontvangst was op z’n Boshoeks: voorzitter Veurink met zijn oprecht vriendelijke woorden, de (zoete) broodjes bij de koffie, ontspannen gesprekken aan tafel en een heuse foto van het nieuwe complex (‘ruimte zat’)

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Rob van der Leij gehuldigd. Hij zou zijn faam als topschutter nog meer dan waar maken.

‘Aftasten’ in de eerste minuten. Maar niet voor Yassine Bouchnafa die na vijf minuten de 0-1 er in prikte. Weg meteen dat rillerige gevoel. Warm HFC bloed begon te stromen. Vooral toen Jacob Noordmans na ruim twintig minuten de 0-2 er in schoot. HHC was razendsnel in het rennen richting  van der Sar maar prima verdedigende acties van Rano Burger, Max Veerman, Ruben Heeremans en Marijn Ploem haalden de angel uit het Hardenbergs venijn. 0-2 bij rust, niet slecht denk je. En dan …een schot op ons doel stuiterde via Joe terug in het veld. Ja, dan is die van der Leij niet te beroerd om er 1-2 van te maken.

Lees meer

Er zijn afgelastingen

Zondag 3 december

Vandaag, 3 december, zijn er een aantal velden niet bespeelbaar.
Kijk hier of je wedstrijd is afgelast.

Toon al het nieuws

HFC Jeugd

Meiden O15-1 opnieuw kampioen!

Zaterdag 2 december

In een direct duel tegen de nummer twee van de hoofdklasse A kon Koninklijke HFC MO15-1 op de voorlaatste wedstrijd van de tweede fase competitie al kampioen worden. En omdat Koninklijke HFC al drie punten voorstond én ook een aanmerkelijk beter doelsaldo had, zou een gelijkspel en zelfs verlies ook tot een kampioenschap hebben kunnen leiden, maar dan hadden we in ieder geval tot volgende week moeten wachten.

Lees meer

Overwinning glipt O23-2 door de vingers

Dinsdag 28 november

Achter de ongenaakbare koplopers Sloterdijk en HFC O23-1 is de O23-2 met een 3-tal andere ploegen verwikkeld in een strijd om de 3e plaats. Vorige week verzuimden we om directe concurrent Hoofddorp te verslaan. Dit keer werd het gelijk tegen SCPB, dat evenveel punten heeft als ons. En dat was jammer want de overwinning lag opnieuw voor het grijpen. Helaas ging het na een prima wedstrijd in één van de laatste minuten toch nog mis.

Lees meer
Toon meer HFC Jeugd

Sponsorvouchers

vouchers_1.jpg

Clubagenda

Woensdag 6 december
Donderdag 14 december

BusinessClub netwerkborrel

Vrijdag 26 januari

Sponsorborrel

Donderdag 14 maart

BusinessClub netwerkborrel

Vrijdag 31 mei

Sponsorborrel

Toon volledige agenda

Mededelingen

HFC’ers en Vomar helpen de club met ‘Club is Koning’

Een actie waar wij heel erg blij mee zijn, maar wij ook jullie hulp voor nodig hebben! Onze partner Vomar gaat HFC naast de sponsorbijdrage een extra bijdrage doen. Een klein deel van alle (bij Vomar bekende) bestedingen van HFC’ers bij Vomar (0,5%) komt ieder kwartaal ten goede aan HFC. Dit kost je dus niets extra. Met gewoon je boodschappen doen steun je de club al. Via de link van Vomar op de sponsorvoucherpagina kan iedereen zich registeren voor de online “klant is koning” app. Je dient deze bij de registratie wel nog te koppelen met de code ‘HFC21’ die wordt gevraagd. HFC’ers die al een “klant is koning” kaart bezitten (je kan nog steedse een fysieke “klant is koning” kaart ophalen in een Vomar winkel als je dat fijner vindt dan de app) kunnen hun kaart via dezelfde link koppelen aan HFC met de code ‘HFC21’. We zijn ontzettend blij met deze extra steun en hopen natuurlijk enorm dat veel geregistreerde HFC’ers de Vomar winkels weten te vinden.

Alvast hartelijk dank namens alle HFC’ers!

 

HFC’s Oorlogsslachtoffers

Het is nog niet zo lang geleden dat het we het feit herdachten dat 75 jaar geleden de gruwelijke Tweede Wereldoorlog ten einde kwam. Onze club herdenkt die HFC’ers die in die periode door oorlogshandelingen om het leven kwamen met een eenvoudige plaquette ergens aan een muur van ons clubhuis.

De KNVB streeft hetzelfde doel na met de oprichting van het Voetbalmonument in Zeist. Dit monument probeert de namen te achterhalen van alle leden van de Bond die door dezelfde oorzaak in die vreselijke periode de dood vonden. Tot op heden worden daarin ruim 2.000 namen vermeld.


Lees meer
Toon alle mededelingen

Van de vicevoorzitter

Klus geklaard.

Er is altijd wel een klus te klaren op HFC.  We hebben momenteel een gezellig maar oud complex waar we eigenlijk zo min mogelijk geld aan willen uitgeven. We gebruiken het geld liever straks voor de nieuwbouw. Maar  zolang deze er nog niet is moeten we doen met wat we hebben. Het is niet zo vreemd dat er af en toe wat stuk gaat. Gelukkig hebben we een ‘klusssenteam’ onder leiding van Koos Jochemus die elke maandagochtend aan de slag gaat. Al vroeg staan de mannen klaar om het complex onder handen te nemen; kleedkamers schoonmaken, peuken rapen, kapotte WC’s repareren, achtergebleven materialen opruimen etc. Deze mannen zijn goud waard voor de club.  Onlangs hebben ze nog de camerapositie op het uitgifteloket tussen veld 1 en veld 2 veiliger gemaakt. Ze hebben een hekwerk om de trap gemaakt zodat de cameraman/vrouw veiliger naar boven kan klimmen. Als dank voor al het goede werk heeft HFC de mannen een diner aangeboden op HFC.  Marcel Geurts heeft een heerlijk 3-gangendiner voor ze klaar gemaakt. Veel dank aan deze mannen.

Lees meer
Toon alle HFC'ers aan het woord