Nieuws

Levi de Wilde blijft bij HFC

Vrijdag 24 maart
We zijn blij te kunnen melden dat de 19-jarige Levi de Wilde zijn contract met 2 jaar heeft verlengd!
Levi heeft een verleden bij AFC’34, AZ en Heerenveen. Dit huidige seizoen is zijn eerste bij onze club. Goed om te zien is dat ook jonge spelers hun contract verlengen om beter en voetballend volwassener te worden. Succes Levi!

Tom van Schaik
Perscontact Koninklijke HFC 1

Doelman Mitchel Michaelis langer bij HFC

Vrijdag 24 maart

Na de contractverlenging van Gerry Vlak en de komst van Volendammers Niels Springer en Max Veerman van OFC is het nu duidelijk dat er ook een vierde echte Volendammer volgend jaar bij HFC speelt.  Onze doelman Mitchel Michaelis heeft zijn contract verlengd! Daar zijn we zeer trots op! Niet alleen omdat Mitchel een goede en betrouwbare keeper is, het is ook een mooi mens die goed bij onze club past.  We wensen Mitchel heel veel plezier en succes met het vervolg van zijn carrière bij HFC en we weten nu in ieder geval zeker dat we langer van hem gaan genieten!

Tom van Schaik
Perscontact Koninklijke HFC 1

Toon al het nieuws

HFC Jeugd

JO18-3: Door Samenspel Sterker dan DSS 2

Maandag 20 maart

Met de recente uitwedstrijd nog vers in het geheugen, was de 18-3 tegen DSS uit op revanche. Dit keer kregen we wel met de echte Kick Jansen te maken. Daardoor lagen de krachtsverhoudingen aanmerkelijk anders dan vorige keer. HFC domineerde de wedstrijd vanaf de eerste minuut. Elke speler scoorde een dikke voldoende en leverde zijn bijdrage aan de 3-0 overwinning waarmee we een sprong op de ranglijst maken. Volgende week zal minimaal een vergelijkbare prestatie nodig zijn om de sterke 18-6 van ons lijf te houden.

Lees meer

MO15-1 strijden, maar leggen het fysiek af tegen Quick Boys

Zondag 19 maart

Meestal begin je een wedstrijdverslag bij het begin, maar het verhaal van deze wedstrijd zat meer op het einde. Toen we namelijk het schitterende complex van Quick Boys in de duinen van Katwijk verlieten, zagen we meisjes van de thuisploeg in een warming-up, die er verdacht veel uitzagen als de meiden waar wij net zelf tegen hadden gespeeld.

 

Lees meer
Toon meer HFC Jeugd

Testwedstrijd Onder 21

banner_testwedstrijd_1.jpg

Sponsorvouchers

vouchers_1.jpg

Clubagenda

Vrijdag 14 april
18:00

Sponsorborrel met Eric Castien

Toon volledige agenda

Mededelingen

Sponsorvoucher van de maand

 

Mooijekind Vleut & Kika

(Ver)koop je huis bij Mooijekind Vleut en scoor samen voor Kika en je club €150,-

Jij blij, Kika blij, je club blij, wij blij. Scoor mee en laat deze sponsorvoucher zien!

Kijk voor meer informatie op kika.nl en mooijekindvleut/kika

Haarlem is één van de mooiste, leukste en gezelligste steden van Nederland. Wij weten alles van Haarlem, zijn er zelf geboren. Zowel ons bedrijf, als de meeste van onze medewerkers. Mooijekind Vleut Makelaars is als full-service makelaarskantoor al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. Onze makelaars hebben ieder een specialisme ontwikkeld. Handig: het betekent extra kennis en extra ervaring voor u.

Verhuiswensen? We bespreken ze graag met u. Maak een vrijblijvende afspraak via 023 - 542 02 44 of stuur ons direct een e-mail naar info@mooijekindvleut.nl.

 

HFC zoekt Vloggers voor onze Social Media kanalen!

Ben jij of ken jij iemand die ontzettend handig is met het maken van korte videoberichten? Kijk je vaak welke berichten aanslaan en waarom? Vind je het leuk om je te verdiepen in de club HFC en daar op een energieke en positieve manier over te berichten gebruik makend van de Social Media kanalen van de club? Dan is het volgende misschien wel wat.

Lees meer
Toon alle mededelingen

Van de voorzitter

Over Bennie, Saïd, Caspar, Joop en Gerry en waarom we elkaar zaterdag zien

Het was koud toen ons veteranenelftal thuis aantrad tegen Real Sranang, die als geuzennaam voert ‘het Koninklijke Suriname in Amsterdam’. Mooie club met goede voetballers. Bennie Blikslager stond bij hun binnen de lijnen. Aad de Mos zag in hem de nieuwe Pelé. Het werden vijf invalbeurten bij HFC Haarlem en een carrière als chauffeur in een limo.

We wonnen, maar het was vooral gezellig na afloop. Kleurrijke verhalen. Bijvoorbeeld van Saïd Kwyasse, voor wie de boksschool op de Albert Cuyp de entree was naar een beter leven. Het bracht hem tot Nederlands kampioen in het vedergewicht. Juist deze ontmoetingen maken voetbal tot een bijzondere sport.

Onze jeugd en hun ouders zullen hebben uitgekeken naar weer te kunnen spelen. De krokusvakantie zit erop en ons wacht dit weekend een vol voetbalprogramma. Wie u zeker op de velden aantreft is ons Hoofd Opleiding Caspar Dekker. Hij werd van de week terecht door de KNVB verkozen en geprezen om zijn vakmanschap. “Caspar wil een goede structuur neerzetten voor nu en in de toekomst, trainers verder ontwikkelen en alle jeugdspelers met plezier laten voetballen in een veilige en vertrouwde omgeving”, aldus het juryrapport. Wij  weten er alles van en zijn er blij mee. Vergeet u hem niet te feliciteren?

Ook onze hoofdtrainer en zijn selectie konden van de week een tevreden glimlach moeilijk onderdrukken. De bijzonder fraaie overwinning van afgelopen zaterdag op onze vrienden en koploper van de Tweede Divisie AFC was er een om in te lijsten. Zeker in een seizoen waarin de kwaliteit van de selectie in de uitslagen van de wedstrijden niet altijd was terug te vinden. Een dansende Joop van Schaik voor de tribune blijft nog wel even bij.

Wat zit er nog, om onze hoofdtrainer aan te halen, in de ketchupfles? Ik denk zomaar heel wat. We gaan het zaterdag a.s. samen zien als ons Eerste elftal om 15.00 uur tegen De Treffers aantreedt. Weet stylist Gerry Vlak tegen de nummer 5 van de Tweede Divisie weer het net te vinden? Doen onze jonge jongens het weer goed?

Reden genoeg om de fiets te pakken naar de Spanjaardslaan voor topamateurvoetbal. Het bestuur treft u graag langs de lijn!

Dirk Jan Rutgers
Voorzitter Koninklijke HFC

 

 

Toon alle HFC'ers aan het woord