Nieuws

HFC doet zichzelf tekort

Zondag 17 oktober

Geen sprankelende wedstrijd legden de onzen afgelopen zaterdag op de grasmat. Het geluk ontbrak op de momenten dat het juist zo nodig was. Het team van coach Gertjan Tamerus had binnen vijf minuten al afstand kunnen nemen van opponent Scheveningen. Sietse Brandsma knalde binnen één minuut de bal van links hoog over het Scheveningen doel. Aansluitend nog twee mogelijkheden de openingstreffer van dit duel op het scorebord te krijgen. Scheveningen staat niet hoog op de ranglijst maar liet zien degelijk partij te kunnen geven. Het is wel de minst scorende ploeg uit de tweede divisie. HFC had het beste van het spel qua techniek bleek HFC beter dan Scheveningen, alleen het tempo was vaak te laag. Met wat meer vernuft en snelheid hadden de mannen van aanvoerder Danny Hols Scheveningen de duimschroeven kunnen aandraaien. Scheveningen loerde op de counter en was daarin niet geheel ongevaarlijk.

Lees meer

Blij!

Maandag 11 oktober
Toon al het nieuws

HFC Jeugd

Ajax O18 - Koninklijke HFC O18/O21 (12-10-2021) 2-2

Vrijdag 15 oktober

Een mix van HFC-talenten speelde dinsdagavond bij en tegen AFC Ajax Onder 18, In een boeiende wedstrijd met een hoog tempo waarbij beide partijen constant de aanval zochten werd het 2-2. Coaching bij de Koninklijke was in handen van Wouter de Vogel.

Lees meer
Toon meer HFC Jeugd

Sponsorvouchers

vouchers_1.jpg

Mededelingen

Sponsorvouchers van de maand: Batavia Stad

10% extra korting op outlet prijzen en een gratis drankje met iets lekkers bij Batavia Stad!
Met de VIP Day Pass voucher ontvang je 10% extra korting op de outlet prijzen bij de deelnemende merken. Met de Coffe & Treat voucher kun je zelf een gratis drankje met iets lekkers ophalen bij een van onze horecagelegenheden.

Ga hier naar de sponsorvoucher pagina en claim je sponsorvoucher(s). Deze actie is geldig tot 26-11-2021.

Onze stad met schone, groene en sfeervolle straten en pleintjes is het decor voor 150 winkels. Er is een ruime keuze aan stijlvolle collecties van (inter)nationale premium merken. En toch kan je makkelijk vinden wat je zoekt dankzij de persoonlijke service van onze medewerkers. De laatste trends in mode, veel sportmerken maar bijvoorbeeld ook sieraden en keukenwaar en altijd met korting van 30% tot 70%. Dat maakt dat Batavia Stad Fashion Outlet altijd iets heeft dat past bij jouw smaak. En we bieden meer. Culinair kun je genieten bij een van onze cafés en restaurants. Op loopafstand is er cultuur en natuur voor het hele gezin. Bezoek de musea van Batavialand of maak een wandeling in de Oostvaardersplassen. Of je nu kiest voor de auto, met altijd parkeerplek om de hoek. Of het openbaar vervoer met het NS-station Lelystad in de buurt. Batavia Stad is een dagje lekker onbezorgd de stad in.

Toon alle mededelingen

Van de voorzitter

Onze jeugdopleiding

Een van de gebieden waar we als vereniging echt trots op mogen zijn is onze jeugdopleiding. Over dit onderwerp heeft Johan van Streun drie zeer lezenswaardige artikelen geschreven die een mooi overzicht vormen van de ontwikkeling van de jeugdopleiding tot het niveau waar we nu staan. De drie artikelen vindt u hier.

Lees meer
Toon alle HFC'ers aan het woord