Coronabeleid

coronabeleid290820_1.jpg

HFC Jeugd

Meisjes O11-1 maakt het spannend

Zondag 27 september

Op 26 september gingen de meiden van Koninklijke HFC O11-1 op bezoek bij Alliance ’22 O11-2, dat net als zij nog geen punt had weten te behalen. Een echte kelderkraker dus.
 

Lees meer

O15-1 Zondag op bezoek bij de hekkensluiter

Zondag 27 september

Koninklijke HFC O15-1 Zondag tegen Buitenveldert O15-1 Zondag stond er op 27 september op het programma. Buitenveldert bungelt onderaan de ranglijst en had een week geleden zeventien tegendoelpunten moeten incasseren tegen koploper DCG. Kat in ’t bakkie?

Lees meer
Toon meer HFC Jeugd

Sponsorvouchers

vouchers_1.jpg

Mededelingen

Sponsorvoucher van de maand

Sport 2000 Soccer Center Haarlem 
15% korting op voetbalschoenen!
De voetbalspecialist uit Haarlem met de 
grootste collectie voetbalschoenen in 
Haarlem en omgeving. 
Kom langs met je Sponsorvoucher in 
onze winkel op de 
Gedempte Oude Gracht 62 en ontvang 
15% korting op voetbalschoenen.
Klik hier voor je Sponsorvoucher.

De HFC'er

Ons jaarlijkse glossy magazine De HFC’er wordt een dezer dagen, of is inmiddels al toegestuurd dan wel rondgebracht aan alle leden, ondersteunende leden, donateurs en vrijwilligers van 18 jaar en ouder. Zulks op basis van één exemplaar per adres. Overigens kunt u het magazine ook inzien op onze site. Klik op  Jaarmagazines.

De redactie

Toon alle mededelingen

Van de voorzitter

De Haarlemsche

We hebben samen met vrienden een zeilboot gekocht. Een Contest 31ht uit 1976 om precies te zijn. In juni stappen we voor het eerst aan boord in Kamperland. Toen een zomer zeilen in zonnig Zeeland. Heerlijk zoute cultuur, mooi open water. Daarna op weg naar Warns in Friesland, de toekomstige thuishaven. Via de Staande Mast Route, die loopt van Breskens tot Delfzijl, herontdekken we Nederland. Hoogtepunt is als we samen het Spaarne op varen. Wat is Haarlem toch mooi, zeker vanaf het water. Niet lang daarna stranden we bij de Haarlemsche (jawel met sch) Jachtclub aan de Mooie Nel. Ik was er nog nooit geweest en wordt direct getroffen door het verenigingsleven. We worden warm welkom geheten bij de vereniging die 500 leden kent, waarvan 100 jeugdleden. De vereniging houdt zelf een jachthaven in stand. Er gaat kaas rond en worst en er wordt veel gelachen. We lopen naar buiten en ik krijg een knipoog van vriend Hans: ‘Jij hebt je volgende column weer klaar’.

En zo is het.  Het is niet moeilijk om geïnspireerd  te raken door mensen die zich in onze stad verenigen om iets wezenlijks tot stand te brengen, in stand te houden en aan steeds nieuwe generaties over te dragen. Dag in, dag uit. Jaar in, jaar uit. De Haarlemsche Jachtclub uit 1917.

Ook een bezoek waard.

Dirk Jan Rutgers
Voorzitter Koninklijke Haarlemsche Football Club ‘HFC’

Toon alle HFC'ers aan het woord

Twitter @KoninklijkeHFC