Nieuws

Busreis HHC Hardenberg - Koninklijke HFC op zaterdag 18 januari 2020

Woensdag 4 december 2019

Beste HFC’ers,

In augustus jl. genietend van de thuiswedstrijd tussen HHC en HFC bedachten ondergetekenden, fan van HHC en fan van HFC, dat het mooi zou zijn om Hardenberg te verblijden met een bus gezellige supporters. Daarom hebben wij een bus gehuurd die plaats biedt aan 89 reizigers, naast ons. De kosten voor de bus, gedeeld door het aantal passagiers, komt op € 20,- (retour).
In de prijs begrepen een kleine versnapering onderweg, verdere catering voor eigen rekening. Mogelijk maken we daar een potje voor :).
De bus vertrekt om 11 uur van HFC, lunch mogelijkheid onderweg. Broodtrommel mag ook.
De bus is rond 23 uur terug op HFC, daar wij na de wedstrijd in Hardenberg nabespreken.

Als je het leuk vindt mee te gaan, meld je dan aan bij een van ons. Wij hopen ons Eerste met 90 supporters te kunnen ondersteunen en wij leveren vermoedelijk 1 fan aan HHC uit.

John Eggengoor (06-54994106)
Gert-Jan Pruijn (06-53373599)

Toon al het nieuws

HFC Jeugd

Meisjes O13-1 : Hoe komen de dames uit hun winterslaap…?

Donderdag 16 januari

Na een relatieve korte winterslaap, hadden de dames van O13-1 nog een inhaalwedstrijd van het eerste deel op het programma. De vraag was uiteraard hoe de dames de kerstkransjes en oliebollen hadden verwerkt en of ze elkaar nog konden vinden met de bal. Aangezien ze al kampioen waren, en ze een beetje extra rust te geven, werd er in de aanloop niet getraind. Het werd een veredelde oefenwedstrijd. Dat het basis niveau van het team prima is, bleek uit de 5-1 winst.

Lees meer
Toon meer HFC Jeugd

Clubagenda

Dinsdag 28 januari
18:00 – 21:00

EHBO-cursus

Vrijdag 31 januari
17:30

Sponsorborrel

Vrijdag 28 februari
17:30

Sponsorborrel

Vrijdag 27 maart
17:30

Sponsorborrel

Toon volledige agenda

Aanmelden

Mededelingen

Gezocht: diaprojector of diaviewer

De Archiefcommissie is op zoek naar een diaprojector/diaviewer om allerlei dia's te kunnen beoordelen op eventuele historische waarde.
Heeft u er een die staat te verstoffen dan komt Frans Crul hem graag ophalen.

image_1.jpg

GROUND // Spanjaardslaan - Koninklijke HFC (The Netherlands)

August 31st 2019 Koninklijke HFC hosted the Pioneers Cup, a tournament with teams that are member of the Club Of Pioneers. A tournament in a stadium just perfect for our sore oldschool groundhopper heart. We won't immediately elaborate on the Club Of Pioneers itself. For this we would like to advertise for Catenaccio Magazine. ;-) But instead we will show our love and respect for Koninklijke HFC. And always use the "Koninklijke". As the three known teams in Haarlem all have the abbreviation HFC in their name.

Lees hier verder

Toon alle mededelingen

Van de voorzitter

Een reus

Wij zijn allemaal kabouters. Maar als we goed samenwerken en op elkaars schouders gaan staan zijn we soms samen een reus. Bij de Nieuwjaarsdag leek het daarop. Aan de basis het Bibbertoernooi. Overtekend en strak georganiseerd. Wat een vrolijkheid in en rond de iglo op veld 3. In de categorie hilarische kostuums gingen Sneeuwwitje en de zeven dwergen er met de beker vandoor. Voetballend waren dat Lucas van Gool & Friends. Maar grootste winnaar bleek Hans van Laar, die met een Gouden Speld werd geëerd voor zijn vele en enthousiaste werk voor onze vereniging, waaronder de organisatie van het tiende Bibbertoernooi. In zijn dankwoord deed Hans een oproep dat het ook aan de jeugd is om zich actief voor de club in te zetten. Die oproep werd direct verhoord. De organisatie van dit toernooi voor volgend jaar staat al.

Lees meer
Toon alle HFC'ers aan het woord

Jubileumboek

Twitter @KoninklijkeHFC