Nieuws

BART NELIS OP THE WALL OF FAME

Zondag 20 oktober

Eindelijk hebben we afgelopen donderdag Bart Nelis in het zonnetje kunnen zetten voor zijn jarenlange verdiensten in het eerste elftal van HFC.
215 wedstrijden gespeeld, promoties van de 3e klasse naar de 2e divisie meegemaakt als dragende en bepalende speler. En 1 jaar assistent trainer, na het ongewilde (door zeer vervelende blessure) beëindigen van zijn carrière als speler bij het Eerste. En de laatste 2 jaar als grote motor in het nieuw opgerichte Zaterdag 1.
Dan ben je speciaal genoeg om na, Tuncay Yener, Wouter Haarmans en Gerard van Rossum met je wedstrijdshirt op de Wall of Fame te komen in ons clubhuis.
De plechtigheid werd samen met zijn teamgenoten nog even lang na gevierd in ons altijd gezellige clubhuis op donderdagavond met onze fantastische barmeiden Amber en Issabel!

Joost Lamp

img_20191018_wa0012_1.jpg

Koninklijke HFC zwijnt tegen Quick Boys

Zondag 13 oktober

De drie punten die HFC overhield aan het met 1-0 gewonnen duel tegen Quick Boys, waren er minimaal twee te veel. Niettemin leverde de zege de Haarlemmers een gedeelde derde positie op de ranglijst op.

Lees meer
Toon al het nieuws

HFC Jeugd

Toon meer HFC Jeugd

Clubagenda

Vrijdag 25 oktober
17:30

Sponsorborrel met Elske Doets

Donderdag 21 november
20:00

Algemene Ledenvergadering

Vrijdag 22 november
17:30

Sponsorborrel met Xenia Kasper

Vrijdag 29 november

Sinterklaas

Vrijdag 20 december
17:30

Sponsorborrel met Dennis Warmerdam

Toon volledige agenda

Webshop

Mededelingen

Sponsor Voucher van de Maand

Sport 'N Styles
10% korting op winterjassen van de mooiste merken.

Sport 'N Styles is al ruim 48 jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Een familiebedrijf wat door passie en energie is uitgegroeid tot een winkel met een groot assortiment. Van functionele sporten zoals wintersport, fitness, running, tennis, hockey en voetbal, uitgebreid tot veel mode-en een ruime keus dames-heren en kinderkleding.
Kom langs met je Sponsor Voucher in onze winkel op de Gedempte Oude Gracht 88 en ontvang 10% korting op de mooiste winterjassen.

Klik hier voor je Sponsor Voucher.

Deze actie loopt tot 14 november 2019.

Sponsor Vouchers. Unieke aanbiedingen en voordelen voor leden!

De Koninklijke HFC staat altijd open voor vernieuwing. Zoals je weet heeft ons dit zowel op als naast de velden veel goeds gebracht. Ook als sponsorcommissie zijn wij op zoek gegaan naar een win-win propositie voor zowel onze leden als voor onze sponsors.  Daarom komen wij nu met een uniek product: Sponsor Vouchers. De vouchers zijn verrassende, voordelige, leuke en exclusieve aanbiedingen.

Lees meer
Toon alle mededelingen

Van de voorzitter

Als maanlicht schijnt

“Als maanlicht schijnt op HFC, Haarlemmerhout aan het rusten is. Dan krijg ik steeds meer het idee, dat dit mijn grote liefde is. …” Het is muisstil in het Haarlemmerhouttheater als a capella vierstemmig liefde voor de club en elkaar wordt bezongen. Zelfs Henk Uildriks komt woorden tekort.

Het is een van de hoogtepunten van de jubileum musical ‘Goud van Oud’ die afgelopen weekend maar liefst zes keer met succes is opgevoerd door cast en crew uit eigen huis. Ruim 400 HFC-ers hebben genoten van een knap geschreven musical waarin met een enorme vaart 16 HFC-hits uit, veelal, eerdere musicals voorbij kwamen. Dit alles afgewisseld met prachtige videobeelden. Freek en Erik van Muiswinkel weten hierin tegelijkertijd te ontroeren als voor een lach te zorgen. Laat dat laatste ook maar aan de Hansen Kluit en Van der Straaten over. En dan weer een sterke blues van Hans van Laar. Onvergetelijk zijn ook Ruud Onstein met “Oh heerlijk Haafcee” en Joke Harmse, met “Ik heb het gehad” en zo kan ik wel doorgaan.

Lees meer
Toon alle HFC'ers aan het woord

Jubileumboek

Twitter @KoninklijkeHFC