Nieuws

Verlies met winstpunten

Maandag 10 augustus

Zaterdag kwart voor acht. Mijn Citroën CX start dit keer wel en brengt me richting Amsterdam. Bij de A9 al veel (ge)strandgangers met jankende kinderen.
Kort bezoek aan mijn dochter met kinderen die niet drenzen.

HFC rond kwart voor tien. Bloedheet. Het bestuur bijeen in het clubhuis kijkt verschrikt op bij mijn binnenkomst.  Ton Geerling maakt koffie. Buiten zie ik Jeffrey in zijn rol als hulptrainer groeien. Veel HFC-spelers van wie ik veel namen en gezichten nog niet ken.

Gerard Smit voorziet mij van koel sprankelend water. Matthijs Möllmann maakt deel uit van een team van liefst vier managers. Matthijs regelt naar behoren.

Volendam oogt topfit. HFC ook.  De wedstrijd laat een bovenliggend Volendam zien. Verheugend is de terugkeer van Peet van der  Slot en Daniël van Son; vooral de laatste laat weer zien hoe goed hij kan voetballen. Op de tribune gesprek met Sietse Brandsma. Geblesseerd (enkel).  Maar Jaap Jong en Hans van der Straten vertellen vol trots over zijn spel en doelpunten tegen DEM. Sietse blijkt een sympathieke prater uit het verre Noord Holland. Hij studeert in Utrecht en is van plan HFC een prachtig doelsaldo te gaan bezorgen.

Richard de Groot lijkt me een gedegen slotman die ook nog goed kan uittrappen.  Na rust viel  het dominante voetbal van Kane Prins op.

Intussen is het 0-2. Gerrit Peijs wordt er niet ongerust van. Gerrit wordt een dezer dagen van een nieuw ledemaat voorzien: sterkte!

Aan Gertjan de taak uit deze groep een dynamisch team te smeden. Dat is absoluut een haalbare kaart.

Zaterdag SDO. Bussum. Ik ga er van uit dat (een delegatie van) het bestuur mij bij de ingang opwacht teneinde mijn entree aldaar geruisloos te doen geschieden.
Graag wel via de site een bericht van aanvang en de locatie van het treffen.

Bij 35° is het momenteel in Zwolle ook maar moeizaam toeven.

Joop van Schaik

 

 

Toon al het nieuws

HFC Jeugd

Teamindelingen jongens breedte jeugd 2020

Woensdag 1 juli

De voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2020-2021 voor de jongens breedte jeugd zijn bekend.

Belangrijke informatie:
De trainingen voor de breedte jeugd zullen in de week van 7 september beginnen. 
Het voorlopige trainingsschema vindt u bij Home => Jeugdzaken => Trainingsoverzicht 
De competitie zal aanvangen in het weekend van 19 en 20 september. 

De indelingen zijn met zorg samengesteld. Onze richtlijnen hierin zijn dat wij aan zoveel mogelijk wensen tegemoet willen komen om elk kind op zijn eigen niveau en in een vertrouwde omgeving te laten voetballen. Plezier en ontspanning staan hierbij bij de breedtesport voorop. Wilt u de beleidsnotitie van HFC ten aanzien van de trainingen en de indelingen in de onderbouw jeugd lezen, klik dan hier.

De selectie indelingen voor de JO8 t/m JO18 zijn al via de selectie coördinatoren bekend gemaakt. We werken bij HFC met open selecties, waarbij de feitelijke teamindelingen pas begin van het seizoen bekend zullen worden.

Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen, dat we een speler vergeten zijn in te delen. Mist iemand zijn naam en is hij ook niet voor de selecties opgeroepen meld je dan via email bij de sectie coördinatoren voor de breedte. 

Gebruik hiervoor de volgende emailadressen:
- Voor de onderbouw (JO8 t/m JO12):  onderbouw.breedte@konhfc.nl 
- Voor de middenbouw (JO13 t/m JO15): middenbouw.breedte@konhfc.nl
- Voor de bovenbouw (JO16 t/m JO19): bovenbouw.breedte@konhfc.nl

Ook voor overige vragen en opmerkingen omtrent de indelingen in deze categoriën kunt u daar terecht.

De voorlopige indelingen:
klik hier voor de JO8
klik hier voor de JO9
klik hier voor de JO10
klik hier voor de JO11
klik hier voor de JO12
klik hier voor de JO13
klik hier voor de JO14
klik hier voor de JO15
klik hier voor de JO16
klik hier voor de JO17  
klik hier voor de JO18 en JO19

met vriendelijke groet
De Jeugdcommissie

Toon meer HFC Jeugd

Zomervouchers

vouchers_1.jpg

Van de voorzitter

Clubavond

Dit keer geen column met vuurwerk. Hoe leuk en divers ook; een maandagavond op HFC levert dit niet op. Afgelopen maandag was daar geen uitzondering op. Maar we waren er weer en begroeten elkaar alsof er een paar zeereizen tussen hadden gezeten.
Eerst en rondje langs de velden. De O-18 en O-14 selecties trainen met passie. En dan ons vertrouwde clubhuis in. Marcel Geurts staat achter de bar, zijn cappuccino is gewoon ouderwets goed. Er vergaderen een paar commissies, waaronder de sponsorcommissie met daar nieuw in de gelederen Freek Wiesenhaan en Jolanda Ambagtsheer. Fijn om te zien.

Lees meer
Toon alle HFC'ers aan het woord